NOT JUST A FITNESS BRAND.

Makeido är ett företag och ett varumärke som riktar sig till alla, oavsett idrottskategori. Vi skapar unika träningskläder och street wear för både män och kvinnor i alla åldrar.

OM VARUMÄRKET

Varje vara är specialtillverkad och har en tanke och/eller känsla bakom. Våra mått är skräddarsydda och följer alltså ingen standardmall, men motsvarande XS-XL finns (se storleksguider). Tygkompositioner och färger är särskilt utvalda för varje produkt. Vi vill att våra kunder ska känna ett värde i att det bara finns ett fåtal som bär ett likadant plagg, därför tillverkas allt i mindre upplagor. Vi släpper inga nya varor eller kollektioner förrän varje produkt har genomgått en kvalitetskontroll. Vårt varumärke står för mer än bara snygga kläder – Makeido är ett företag som arbetar i samråd med sina kunder – och vi tar gärna emot er feedback, era önskemål och frågor så att vi kan fortsätta att utveckla vår verksamhet!

VAD BETYDER MAKEIDO?

Makeido har en personlig betydelse för företagets grundare. Ordet/namnet är skapat som en plattform för att bära produkterna. Det är skapat med ett syfte i tanke, precis som varje plagg vi tar fram. Det är varken ett tafatt försök till ett inspirerande citat på halvdålig engelska eller ett argt japanskt utropsord.

Om oss

 • Ett personligt varumärke

  Varje vara är specialtillverkad och har en tanke bakom. Det ligger mycket känsla och arbete bakom varje design och produkt

 • Skräddarsydda kläder

  Våra mått är skräddarsydda, tygkompositionen är kontrollerad på procentnivå och alla färger är särskilt utvalda

 • Unika plagg

  Vi vill att våra kunder ska känna ett värde i att det bara finns ett fåtal som bär ett likadant plagg

 • Noggrann kvalitetskontroll

  Vi släpper inga nya varor eller kollektioner förrän varje detalj har genomgått en kvalitetskontroll

 • Mer än bara snygga kläder

  Makeido är ett företag som arbetar i samråd med sina kunder – och vi tar gärna emot er feedback, era önskemål och frågor så att vi kan fortsätta att utveckla vår verksamhet!